Vibeke - årets Budeiedilt

Heidersteiknet i Nordhordland Turlag, Budeiedilten, vart tildelt Vibeke Døsvik Haukeland på årsmøtet 24. februar 2021.

Turlaget takkar stort for innsatsen hennar over fleire år!

"Årets vinner av Budeiedilten er en person som hr bidratt på mange områder av Turlagets virksomhet. Det er en glede å tildele Vibeke Døsvik Haukeland årets Budeiedilt. Vibeke har vært aktiv i Turlaget i mange år. Er et «ja» menneske som alltid stiller opp om det er med hyttedugnad, aktiviteter ute i naturen, for å profilere Turlaget eller som tillitsvalgt og leder. Nordhordland Turlag fikk nyte godt av hennes tid som styreleder i flere år. Hun har vært turleder med stort fokus på turer for barn og ungdommer og de årlige helgeturene til turlagshyttene har blitt ett av Vibeke sine varemerke. Vibeke er alltid positiv, i godt humør og bidrar med mye latter i dugnadsarbeidet. Vibeke er veldig inkluderende i alt hun bidra med og er med sitt vinnende vesen, sterke engasjement og dyktighet en særdeles flott ambassadør for Turlaget. "

Vi gratulerar!