2743 turer i UT-Nordhordland

Krossfjellet, med utsikt til Knarvik og Nordhordlandsbroen.
Krossfjellet, med utsikt til Knarvik og Nordhordlandsbroen. Foto: Julie Sætre

Takk til alle deltakarane i turlagets første UT-Nordhordland!

Gratulerer Annelise Vetås Eikeland med fantastisk innsats i UT - Nordhordland!

Imponerande med 196 turar👏 ein fjellreven-sekk kjem til deg som premie til deltakaren med mest poeng.

På startnummer med minst 8 turar vann:

Oddfrid Hole - gåvekort på kr 1500 på Atleten i Knarvik senter.

Bernt Olav Økland, Anja Weløy Romarheim og Kristin Rongevær vann alle kvar sine ulluer frå Devold og drikkekopp!

Turlaget tek kontakt med vinnarane!

UT - Nordhordland

Med appen Trimpoeng kunne ein sanke turpoeng til 16 turmål i vintertida 28. desember - 18. mars 2021. 2743 turar vart det totalt og mange har gått mykje. UT - Nordhordland er eit tilbod til mange, og kjekt å sjå at fleire melder seg på heilt fram til dei siste vekene.

Brekkeløypa hadde 571 besøk, Eldsfjellet 265, Fjordblikk 32, Gladihaug 88, Husdalsfjellet 16, Håøytoppen 181, Indregardsfjellet 458, Krossfjellet 77, Krossøygavlen 102, Melshovden 20, Nøttveitveten 80, Skausenøya 181, Slottet 6, Tveitavarden 414, Vardetangen 182, Velandseggjene 70.

Neste UT - Nordhordland starter i mai med kjente og mindre kjente turmål i heile Nordhordland.

No er det tid for Stolpejakt!