Frivillig i nordhordland turlag

På disse sidene finner du nyttig informasjon om det frivillige arbeidet i Nordhordland Turlag.

FAKTA: Frivillige i Nordhordland Turlag arbeider med: Turleder, hytter, Barnas Turlag, merkenemd, padleinstruktør, kursleder, KOM-DEG-UT-dagen, stand representater, ressursgruppe til arrangementer og aktivitet, styrearbeid.

I sommer inviterer NRK og DNT hele Norge til å bli med på fjelltur - minutt for minutt i fire uker fra 12. juli! Lars Monsen er tur- og programleder. Har du lyst å være med som frivillig under deler av turen? Meld din interesse her.

Dugnadsarbeid er selve ryggraden i turlagets virksomhet. Med den store innsatsen fra hundrevis av frivillige kan vi opprettholde det store tilbudet og aktivitetsnivået. Bergen og Hordaland Turlag

Årlige turleiarsamlingar

Før sesongen startar arrangerer turlaget samling for turledere, men inspirasjon og tips til kommande sesong. Nordhordland Turlag har ei stor rekke frivillige turleiarar og andre frivillige i dei ulike gruppene

Nordhordland Turlag inviterer til grunleggende turlederkurs

Som turleder kan du komme med forslag til turer, og melde deg som turleder til turer.  Det er kjekt å ha med seg andre på tur, og ekstra kjekt etter ein har kurs på plass. Nordhordland Turlag arrangerer kurs fleire ganger i året. Her er mulighet for alle. Sjå link under for vår kursplan

Vil du bli sommerturleder?
Foto: Ola Njå Bertelsen

Skavlabu

Hyttene våre har frivillige som passer ekstra godt på

Nordhordland turlag har eigne hyttestyrer som tar vare på hyttene våre. Her jobber dei ekstra på for at hyttene skal være trivelige og fine gjennom heile året.